Dragan Mićanović uz najveće holivudske zvezde na Comedy night-u u Cineplexx Promenadi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2021, 08:37

Dragan Mićanović uz najveće holivudske zvezde na Comedy night-u u Cineplexx Promenadi

Sjajnu glumačku ekipu koju čine Salma Hajek,Rajan Rejnolds, Samjuel L. Džekson, Morgan Friman i Antonio Banderas, gledaćemo na velikom platnu bioskopa Cineplexx Promenada i to na Comedy night događaju u četvrtak, 24. juna od 20 časova. Pripremite vaše Cineplexx bonus kartice jer vas očekuje 1000 poklon bodova. Karte su prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Promenada i putem aplikacije CineplexxRS.

Nakon genijalne komedije iz 2017. godine "Mafijaški telohranitelj", najsmrtonosniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << čudni par na svetu - telohranitelj Majkl Brajs i ubica Darijus Kinkejd - ponovo su zajedno, u još jednoj misiji opasnoj po život.

Još uvek bez dozvole i pod lupom, Brajsa na akciju prisiljava još nestabilnija Darijusova supruga, ozloglažena međunarodna prevarantkinja Sonja Kinkejd. Dok Brajsa do nervnog sloma dovode njegova dva najopasnija štićenika, trio se do guše upliće u globalnu zaveru i uskoro otkriva da su samo oni ti koji stoje između Evrope i totalnog haosa. U zabavnom i smrtonosnom zločinu pridružuju se Antonio Banderas kao moćni ludak željan osvete i Morgan Friman kao ... pa, moraćete da pogledate film. Pored sjajnih holivudskih imena, pojavljuje se i naš poznati glumacDragan Mićanović.

Komedija koja će vas nasmejati do suza, a kako i ne bi uz ovakvu glumačku postavku i 1000 poklon bodova na Cineplexx bonus kartici garantuju zabavu za pamćenje.

Trejler filma ,,Telohranitelj mafijaševe žene“:



Ulaznice za Comedy night i film ,,Telohranitelj mafijaševe žene“ su u prodaji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novi filmovi u bioskopima: Telohranitelj mafijaševe žene

Izvor: DANuBeogradu.rs, 21.Jun.2021

Prvo je snimljen „Mafijaški telohranitelj“ 2017. godine, a od 24. juna 2021. u bioskopima je nastavak ove akcione komedije, „Telohranitelj mafijaševe žene“. Najsmrtonosniji čudni par na svetu – telohranitelj Majkl Brajs i ubica Darijus Kinkejd – ponovo su zajedno, u još jednoj misiji...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.