Dnevnik ratnog hirurga Miodraga Lazića u Srbiji i Srpskoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2020, 13:41

"Dnevnik ratnog hirurga" Miodraga Lazića u Srbiji i Srpskoj

Knjiga "Dnevnik ratnog hirurga", autora dr Miodraga Lazića, čije je novo izdanje agencije Srna iniciralo i finansijski podržalo Ministarstvo kulture i informisanja, izašla je iz štampe i u toku je distribucija svim bibliotekama u Srbiji i Republici Srpskoj, saopštili su iz Ministarstva kulture i informisanja.

Kako poručuju iz Ministarstva, time će čitalačka publika na ovim prostorima ponovo dobiti mogućnost da se u formi dnevnika upozna sa potresnim i neposrednim svedočanstvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << o periodu koji je nedavno preminuli hrabri srpski hirurg proveo u ratnim bolnicama u Republici Srpskoj.

Finansiranjem novog izdanja i distribucijom svim bibliotekama, Ministarstvo kulture i informisanja odužilo je samo mali deo duga koji javnost u Srbiji i Republici Srpskoj iskreno oseća prema velikom čoveku i lekaru, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Dnevnik ratnog hirurga" Miodraga Lazića u bibliotekama u Srbiji i Republici Srpskoj

Izvor: Radio 021, 16.Jun.2020

Knjiga "Dnevnik ratnog hirurga" dr Miodraga Lazića, čije je novo izdanje agencije Srna iniciralo i finansijski podržalo Ministarstvo kulture i informisanja Srbije, izašla je iz štampe i u toku je distribucija svim bibliotekama u Srbiji i Republici Srpskoj, saopštilo je ovo Ministarstvo...Kako poručuju...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.