Dinosaurusi, iluzije, eksperimenti... Zavirite u ono šta vas čeka na Festivalu nauke (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2018, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinosaurusi, iluzije, eksperimenti... Zavirite u ono šta vas čeka na Festivalu nauke (FOTO)

Luda zabava na beogradskom sajmu.

Na beogradskom sajmu 29. novembra počeo je Festival nauke, koji će trajati sve do 2. decembra. U ova četiri dana, predviđeno je da se deci, a i starijima, na najzanimljiviji način, približe razne naučne oblasti.

Stiže nastavak romana "Sluškinjina priča"! Nova knjiga Margaret Atvud izlazi u septembru!

Da predmeti u školi nisu puka teorija, dočaraće vam prezenteri sa mnogih fakulteta kao što su farmacija, medicina, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hemijski, psihologija i mnogi drugi.

Posetioci će imati priliku da upoznaju svet dinosaurusa, optičke iluzije, da učestvuju u zabavnim, eksplozivnim eksperimentima, ali i da nauče kako da razlikuju otrovne od jestivih pečuraka ili koliko plastika zapravo zagađuje našu planetu.

Moglo se završiti tragično! Frontmenu legendarnog benda pozlilo pred nastup!

Kako je to sve izgledalo prvog dana festivala, možete pogledati u našoj galeriji:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.