Deni De Vito dobitnik nagrade za životno delo u San Sebastijanu

Izvor: B92, 23.Sep.2018, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deni De Vito dobitnik nagrade za životno delo u San Sebastijanu

Američki glumac Deni De Vito dobitnik je nagrade za životno delo na međunarodnom filmskom festivalu u San Sebastijanu. Priznanje mu je uručeno sinoć na gala ceremoniji.

Američki komičar, 73-godišnji De Vito je na najprestižnijem španskom festivalu predstavio animirani dečji film "Smallfoot".

De Vito je dobitnik nagrda Emi i Zlatni Globus za uloge u popularnom TV sitkom serijalu '70-tih i '80-tih "Taksi", a poznat je i po ulogama u hit komedijama "Baci mamu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz voza" i "Blizanci".

Takođe je bio nominovan i za Oskara kao producent filma "Erin Brokovič" iz 2000. godine.

Deni De Vito trenutno glumi u TV seriji "Uvek je sunčano u Filadelfiji".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Deni De Vito dobitnik nagrade za životno djelo

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Sep.2018

Američki glumac Deni De Vito dobitnik je nagrade za životno djelo na međunarodnom filmskom festivalu u San Sebastijanu. Priznanje mu je uručeno sinoć na gala ceremoniji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.