Dečiji filmovi od danas na online bioskopu Moj off

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2020, 11:22

Dečiji filmovi od danas na online bioskopu Moj off

Povodom Svetskog dana porodice na Online bioskopu Moj off danas se besplatno mogu pogledati dečiji filmovi i porodične avanture, saopštili su organizatori.

Više od trideset dečijih filmova norveške, danske, češke, francuske i druge evropske produkcije, ali i američke kinematografije, našlo se na repertoaru ovog bioskopa.

Ovim povodom Online bioskop Moj off priključuje se obeležavanju datuma koji ima za cilj isticanje i podržavanje porodice i njenih vrednosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Tokom sledeće nedelje na MOJ OFF sedam dana deca i odrasli moći će zajedno besplatno da gledaju deset izdvojenih naslova - od sinhronizovanih animacija "Čudovištance Moli", "Cirklin, Koko i divlji nosorog", "Čuvari Oza", "U šumi Haki Baki", "Avril i neverovatni svet“ do igranih avantura za najmlađe "Gospodin Žaba", "O sovama i miševima", "Čovečuljak", "Laste i Amazonci" i "Izgubljeno-nađeno".

Mnogi se sećaju kratkometražnog animiranog filma "Mali remorker".

Njegov nastavak "Mali veseljak: Brod spasilac" je dugometražni dečiji film koji je sada na repertoaru Online bioskopu MOJ OFF.

"Mali veseljak: brod spasilac" je originalna norveška priča o malom brodu spasiocu iz primorskog gradića koji je unapređen u glavni spasilački brod u velikoj luci, i koji spasava svet uz pomoć njegovih starih prijatelja. Film je zasnovan na dečijoj knjizi Elijas: Mali brod spasilac, koja je objavljena 1999. godine u Norveškoj.

"Čudovištance Moli", animacija koja je na Berlinskom filmskom festivalu 2016. nominovana za Kristalnog medveda, u svojoj priči prati jednu omanju porodicu.

Moli jedva čeka da se beba čudovište izlegne iz jajeta, ali Molini roditelji prvo moraju otići na ostrvo s jajima kako bi sačekali da se prinova izlegne.

Otkrivši da su roditelji zaboravili da ponesu njen poklon za bebu, Moli brzo kreće za njima.

"Avril i neverovatni svet" je priča o porodica naučnika koja je na pragu pronalaska moćnog seruma nepobedivosti, ali kada roditelji iznenada bivaju misteriozno oteti iza sebe ostavljaju svoju maloletnu ćerku Avril.

Deset godina kasnije zajedno s mačkom Darvinom i svojim pouzdanim prijateljem, Avril kreće u potragu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Besplatan petak za sve dečje filmove na onlajn bioskopu Moj off

Izvor: B92, 15.Maj.2020

Povodom Svetskog dana porodice, na onlajn bioskopu Moj off danas se besplatno mogu pogledati dečji filmovi i porodične avanture, saopštili su organizatori...Više od trideset dečjih filmova norveške, danske, češke, francuske i druge evropske produkcije, ali i američke kinematografije, našlo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.