Damir Handanović najavio novu saradnju CEBEF-a sa Radetom Šerbedžijom i kazalištem Ulysses

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021, 16:02

Damir Handanović najavio novu saradnju CEBEF-a sa Radetom Šerbedžijom i kazalištem "Ulysses"

Najavljena je nova saradnja

Na prvoj konferenciji 49. Međunarodnog filmskog festivala - FEST, koja je održana danas u Kombank dvorani direktor CEBEF-a Damir Handanović je najavio novu saradnju ove institucije sa glumcem Radetom Šerbedžijom i kazalištem Ulysses.

- CEBEF je sa kazalištem Ulysses 2019. realizivao odličnu, ako ne i najbolju predstavu na ovim prostorima "Antigona", i pokazali smo šta znači kada na BELEF-u imamo  predstavu u kojoj igra Rade Šerbedzija, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvi put u Beogradu posle 28 godina. U septembru ćemo imati još jedan ozbiljan produkcijski zahvat na kome želim da zahvalim Radetu, Lenki i njihovom timu. Da ne otkrivam baš sve, ali mogu da najavim ozbiljnu produkciju ove godine, opet po prvi put u Beogradu. Ponosan sam na ustanovu kulture koju vodim, i sto istinski umetnici prepoznaju koliko se borimo za kulturu u Beogradu - istakao je Damir Handanović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Saradnja CEBEF-a s Radetom Šerbedžijom i kazalištem Ulysses

Izvor: N1 televizija, 08.Maj.2021

CEBEF je najavio novu saradnju ove institucije sa glumcem Radetom Šerbedžijom i kazalištem Ulysses.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.