DRUGI DAN EXITA: Svetske zvezde su se ređale na više od 40 bina, ali je i domaća podrška oduševila sve!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2019, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRUGI DAN EXITA: Svetske zvezde su se ređale na više od 40 bina, ali je i domaća podrška oduševila sve!

Do ranih jutarnjih časova...

Druge večeri Exit festivala, koji se održava u Novom Sadu, publiku su na glavnoj bini zabavljale svetske zvezde The Chainsmokers, a ljubitelji elektronskog zvuka u ranim jutarnjim satima imali su prilike da se zabavljaju uz Pola Kalkbrenera. Drugo veče festivala obeležila je i proslava 30 godina postojanja i rada novosadskog benda Atheist Rap.

Atheist Rap je na Fjužn bini publici priredio spektakl od dva sata svirke, dok su se na video >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bimu smenjivale video poruke sa čestitkama njihovih kolega, muzičara i obožavalaca.

Na istoj bini nešto ranije je obeležena i 20. godišnjica rada benda Elvis Jackson, dok je u ranim jutarnjim satima publiku oduševio nastup nešto mlađih izvođača - Who See iz Crne Gore, čiji je nastup počeo u 4.30 sati ujutru.

Obožavaoci repa, hip hopa i trep muzike od pre nekoliko godina imaju i svoju oazu "Cockta Beats" binu, na kojoj su sinoć nezaboravnu atmoferu napravili novosađani Bekfleš, kao i reper Krešo Bengalka iz Hrvatske.

Na više od 40 bina druge večeri Egzita ređale su se svetske zvezde, a domaća podrška stigla je od bendova Ritam nereda i Partibrejkers, koji su nastupili na glavnoj bini od 19 sati, kao i od DJ Kristijana Molnara na elektronskoj "Dens Areni".

I ove godine na Egzitu je među posetiocima najpopularnija bina "Silent disco", otvorena je i ulica "kraft" piva, a dostupan je i drugi prateći sadržaj, poput mesta za friziranje, šminkanje i ekstremni sport.

Egzit na Petrovaradinskoj tvrdjavi traje do nedelje 7. jula.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.