DOBILI ČAK 8 NOMINACIJA: Njih DVOJE dominiraju na listi Američkih muzičkih nagrada

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2018, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBILI ČAK 8 NOMINACIJA: Njih DVOJE dominiraju na listi Američkih muzičkih nagrada

A ostali...

Reperi Drejk i Kardi Bi dominiraju na listi nominacija za Američke muzičke nagrade (AMA), sa po osam u kategorijama pop-rok i rep-hip-hop!

Drejk je nominovan za najprestižniju nagradu umetnika godine, za koju će se boriti protiv Tejlor Svift (Taylor Swift), Eda Širana (Ed Sheeran), Imedžin Dragons (Imagine Dragons) i Post Malon (Pos Malone).

U kategorijama rep-hip-hop i pop-rok, Drejk ulazi u trku i za najboljeg muškog izvođača, omiljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << album i omiljenu pesmu - "God''s plan", prenosi AP.

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on Sep 7, 2018 at 4:04pm PDT

Reper XXXTentacion, koji je ubijen u junu ove godine, nominovan je za najboljeg novog izvođača godine i najbolji soul i R&B album, dok je Rijana nominovana za ženskog soul-R&B izvođača godine.

Kardi B i Bruno Mars osvojili su dve nominacije za remiks "Fineše", a reperka će možda osvojiti i nagrade za najbolji mužički video.

Ed Širan i Malon imaju po šest nominacija, dok je Kamila Kabeljo (Camila Cabello) u trci za pet nagrada.

Yo - so you can win a guitar lesson with me, and an all expenses paid trip to New York to see me in concert, and every penny goes to getting clean water for places that don’t have it. Ain’t that cool? Link in bio, and good luck ! If you win, bring me a muffin please x

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on Aug 21, 2018 at 1:30pm PDT

Nominacije su napravljene na osnovu lista najprodavanijih numera i evidencije o emitovanju na radiju i Internetu. Obožavaoci glasaju onlajn, a dodela nagrada je 9. oktobra u Los Anđelesu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.