DEJANA RADANOVIĆ OSVOJILA SVETSKI TROFEJ U KANADI

Izvor: kult-URA.com, 21.Nov.2018, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEJANA RADANOVIĆ OSVOJILA SVETSKI TROFEJ U KANADI

Dejana Radanović, student harmonike u klasi prof. doc. Nikole Pekovića, osvojila je Prvo mesto na jednom od najprestižnijih takmičenja harmonike u svetu “Svetski trofej” održan 17. novembra 2018. godine u Viktoriji u Kanadi.

Stefan Popović je zauzeo treće mesto, dok je Stefan Velevski zauzeo peto mesto. Ovo takmičenje se još od 1951. svake godine održava u drugoj zemlji, a ove godine je održano u Kanadi.
Svetski trofej u kategoriji World music osvojio je i Nikola Peković sa svojim trijom (link) “Art Family”, koji čine profesori Fakulteta umetnosti u Nišu docenti Nikola Peković i Andrija Minčić i saradnik Nikola Cvetković, i time su se po prvi put u istoriji Svetskog trofeja, dugoj 68 godina,...

Nastavak na kult-URA.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dejana Radanović osvojila Svetski trofej u Kanadi

Izvor: Megafon.co, 21.Nov.2018

Dejana Radanović, student harmonike u klasi prof. doc. Nikole Pekovića, osvojila je Prvo mesto na jednom od najprestižnijih takmičenja harmonike u svetu “Svetski trofej” održan 17. novembra 2018. godine u Viktoriji u Kanadi. Stefan Popović je zauzeo treće mesto, dok je Stefan Velevski zauzeo...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.