DA LI ĆE I ONA PLJUVATI SRBIJU? Glumica iz serije „WandaVision“ u Srbiji snima novi film (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021, 12:08

DA LI ĆE I ONA PLJUVATI SRBIJU? Glumica iz serije „WandaVision“ u Srbiji snima novi film (VIDEO)

Dobrodošla, u svakom slučaju.

Serija "WandaVision" podigla je prašinu u celom svetu – zbog zanimljive priče i dobre glume – ali u Srbiji je tema bila Elizabet Olsen, koja je tumačila ulogu Vande, i njeno neznanje istorije Srbije, u kojoj je provela nekoliko meseci snimajući film.

Ipak, nije sve tako crno kada je ovaj Marvelov hit u pitanju: Ketrin Han, koja je igrala ulogu Agate jedna je od najupečatljivijih glumica iz pomenute serije i neko ko je u punom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sjaju zasijao.

Upravo ona uskoro stiže u Beograd, gde će se snimati nastavak filma "Nož u leđa" (Knives Out). Snimanje ovog filma u našoj zemlji trebalo bi da počne 28. juna, navodi "TeenStar".

Kako su ranije javili domaći portali, u filmu glavnu ulogu igra „James Bond“, odnosno Danijel Krejg, koji će Srbiju posetiti na jesen, nakon što završi snimanje kadrova u Grčkoj.

Film će se, pored Srbije i Grčke, snimati i u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi.

Podsetimo, na Jutjubu je osvanuo jedan stari intervju sa njenom koleginicom, glumicom Elizabet Olsen, koja je rekla da je Srbija zemlja bez istorije i da u njoj nema ništa zanimljivo. To je izazvalo priličan bes na društvenim mrežama. Kasnije se ispostavilo da je razlog zbog kojeg Olesenova ružno priča o Srbiji taj što ju je verenik ostavio zbog Srpkinje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.