Ćetković o otkazivanju nastupa u Nevesinju: Razlog je najprostiji, ali nisam sve ovo očekivao...

Izvor: Večernje novosti, 13.Nov.2019, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćetković o otkazivanju nastupa u Nevesinju: "Razlog je najprostiji, ali nisam sve ovo očekivao..."

"Ja ne razdvajam sebe kao čoveka i glumca i sad sam u godinama kad kroz moju glumu izađe i to ko sam ja i kakav sam čovek, tako da..." Poznati srpski glumac, Vojin Ćetković, u intervjuu za emisiju "Oko magazin" objasnio je da na Mitrovdan "iz čisto tehničkih razloga" nije učestvovao na svečanoj akademiji u Nevesinju.Prenosimo deo intervjua:Proteklog vikenda bilo je mnogo vesti u štampi o Mitrovdanu u Nevesinju, to je Dan opštine, trebalo je da postanete "kum Nevesinja" >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i da učestvujete u svečanoj akademiji. Niste učestvovali. Zašto? Šta se dogodilo?Ćetković: Nisam znao da treba da postanem kum, to je bilo iznenađenje. Razlog zašto nisam učestvovao je najprostiji, kao što dešava u prenosima ili u pozorištu – došlo je do tehničke greške, reditelj je rekao da zbog tehničke smetnje i nekih UV reflektora ne može da se uradi prenos i da taj umetnički deo programa mora da otpadne. Eto, to je sve. To je sve što mogu da kažem, ostalo... morate s medijima.Pročitajte i: "Sve je otkazano zbog “lošeg ukusa” lokalnog političara": Ćetković još jednom objasnio šta se desilo u Nevesinju Jesu li Vas zaboleli ti naslovi, kao čoveka? Akcentovano je kako glumci iz Beograda nisu hteli da se pojave na sceni...Ćetković: Ja ne razdvajam sebe kao čoveka i glumca i sad sam u godinama kad kroz moju glumu izađe i to ko sam ja i kakav sam čovek, tako da... Nisam to očekivao, ali eto. Mislim – štampa je štampa i nečiji su interesi takvi, a ja znam šta sam uradio ili nisam.Ali konačno – bili ste u Nevesinju. Jeste li bar postali kum te opštine?Ćetković: Jesam, postao sam, čak sam dobio i rakiju kumovaču!Imate li posebne emocije, jer Dom kulture u Nevesinju nosi ime Vašeg prijatelja?Ćetković: Kako da ne! Prva predstava odigrana u Domu kulture "Nebojša Glogovac" u Nevesinju je Noć bogova, koji smo igrali Nebojša Ilić, Dejan Lutkić i ja. Moja poslednja fotografija sa Nebojšom, privatna, snimljena u Njujorku, stoji u holu tog doma kulture, tako da imam poseban odnos prema tome... A i svi moji kumovi, osim jednog, su Hercegovci.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"Razlog je najprostiji, znam ja šta sam uradio" Vojin Ćetković OŠTRO I ISKRENO o otkazanom nastupu u Nevesinju

Izvor: Blic, 13.Nov.2019

Vojin Ćetković je proteklog vikenda bio tema dana u Srbiji zbog toga što je odbio da nastupi na svečanosti povodom obeležavanja Dana opštine Nevesinje. Sada, posle svega, u iskrenoj ispovesti otkriva pravi razlog.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.