CILJEVI DAJU SMISAO NAŠIM ŽIVOTIMA: Nova pesma supergrupe IMP u sivim vremenima donosi pozitivu i dobro raspoloženje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2021, 12:13

"CILJEVI DAJU SMISAO NAŠIM ŽIVOTIMA": Nova pesma supergrupe IMP u sivim vremenima donosi pozitivu i dobro raspoloženje (VIDEO)

Prema prvim reakcijama, nakon svetske audio premijere pesme pre nekoliko dana, "I know" i te kako ima potencijala da bude jedan od velikih hitova ovog benda.

Rok legende, okupljene u supergrupu "Intelligent Music Project" (IMP) ne miruju ni tokom pandemije i vredno rade na svom šestom studijskom albumu. U prilog tome, danas je na "Jutjubu" i "Fejsbuku" objavljen video-spot za njihov novi singl "I know". >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Pesma je napisana za vođu grupe i pevača Ronija Romera (grupa "Rejnbou"), pa otuda u nesvakidašnje atraktivnoj ekranizaciji energične i dinamične numere, ova superzvezda i učestvuje - zajedno sa njegovom verenicom Korinom Mindom, lepoticom iz Rumunije.

Brzi automobili, drifting i ljubavna priča su lajt motivi ovog video-spota...

- Definitivno mi je ova pesma najdraža sa novog albuma. Prava hard-rok pesma, sa "Rejnbou elementima". Takođe je veoma pozitivna i donosi dobro raspoloženje - kaže Roni Romero.

Osim snažnog vokala i raskošne harizme čileanskog pevača i autora Romera, kvalitetu ove pesme doprineo je još jedan svetski poznati muzičar, bubnjar benda "Stiks" (Styx), Tod Sukerman: "Zaista je bilo zabavno svirati I know. To je malo teži metal, sa mnogo duplog basa na bubnjevima ali zaista ima dobru melodiju, čućete i sami!"

Autor muzike i teksta pesme I know je tvorac i producent benda IMP - dr Milen Vrbevski filantrop, pokrovitelj umetnosti i doktor medicine.

- Ova pesma je posebno napisana za Ronija Romera. Inspirisala me energija njegovog neverovatnog glasa. Istovremeno, želeo sam da ohrabrimo ljude, da se odlučnije suoče sa strahom, da manje oklevaju. Ako svetsko zlo postoji, zamislimo da je ono poput paukove mreže. Ako pokažete strah ili zadrhtite, pauk će to odmah osetiti i napašće vas, povrediti, zaustaviti na vašem putu. Verujem da nam ohrabrenje i snagu mogu dati naši životni ciljevi- kad ih se čvrsto držimo, ako ne oklevamo i olako ne odustajemo - oni mogu dati smisao našim životima - istakao je Vrbevski.

Očekuje se da će se novi, šesti studijski album The Creation superbenda "Intelligent Music Project" (IMP) zvanično pojaviti krajem marta ove godine. Autori kažu da su ga posvetili kreativnim pristupima, "koji su ključ uspeha u životu".

Po uzoru na prethodnih pet albuma, na novom muzičkom materijalu IMP će ponovo nastupiti svetski poznati muzičari poput Ronija Romera (Rejnbou), Džona Pejna (Azija), Karla Sentansa (Nazaret) i Ričarda Grismana (River haunds).

Novi pridruženi članovi su dva neverovatna bubnjara - Tod Sukerman (Stiks) i legendarni Bobi Rondineli (Rejnbou, Blek sabat)

"Intelligent Music Project" je supersastav rok legendi koje su svetskoj muzičkoj javnosti i te kako poznate i dokazane na sceni, a dolaze iz velikih, planetarno popularnih bendova: "Toto", "Rejnbou", "Juraja Hip", "Nazaret", "Azija", "River haunds"...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.