Bubnjar Kvina o snimanju nastavka filma: Ne bih hteo da me opet optuže da sam unovčio Fredija

Izvor: B92, 07.Jul.2020, 15:13

Bubnjar Kvina o snimanju nastavka filma: Ne bih hteo da me opet optuže da sam "unovčio" Fredija

Bubnjar Kvina Rodžer Tejl kaže da se verovatno neće dogoditi nastavak bioskopskog hita "Bohemian Rhapsody".

Objavljen u novembru 2018. godine, “Bohemian Rhapsody” postao je najcenjenija muzička biografija svih vremena, donoseći više od milijardu dolara na svetskim blagajnama. To je ujedno i najprodavaniji film 2019. godine u kućnim formatima.

Upitan u novom intervjuu za Rolling Stone ima li istine u glasinama o mogućem nastavku “Bohemian Rhapsody”, Tajlor >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je rekao:

''Moram da kažem ne. Zaista mislim da treba da treba da prođe još godina ili dve, da vidimo kako će sve da 'legne' i ima li to smisla. Film je bio sjajan hit. Jasno je da smo bili presrećni. Ali mislim da ne bih hteo da me opet optuže kako sam 'unovčio' našu karijeru i Fredija. Moram da imam vrlo, vrlo dobar scenario da bi to uspelo. Trenutno ne mogu da smislim način kako bismo nastavili'' rekao je i dodao:

"Ako neko smisli genijalan plan, možda ćemo razmisliti o tome. Mislim da je to opasna teritorija", prenosi Headliner.

Pre dva meseca Brajan Mej je takođe isključio nastavak filma, rekavši Rolling Stoneu:

''Nemojte misliti da o tome nismo razmišljali. Razgovarali smo. U osnovi, trenutno nismo zainteresovan. Stvari bi mogle da se promene, pretpostavljam, ali mislim da bi bilo teško".

Prema Meju, deo izazova u snimanju drugog filma je taj što će se verojatno usredsrediti na bitku pevača Fredija Merkjurija sa AIDS-om, koji mu je dijagnostifikovan 1987. Merkjuri se protiv bolesti borio u privatnosti, razgovarajući sa samo nekoliko odabranih bliskih prijatelja u godinama koje su usledile. Umro je u novembru 1991. godine.

''Mislim da to ne bi bilo baš uzbudljivo za gledanje. Ne kažem da je to nemoguće, jer postoji sjajna priča iza toga, ali trenutno ne osećamo da je to priča koju želimo da ispričamo"; naveo je on.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.