Bred i Leo obaraju rekorde: 115 miliona dolara za samo četiri dana

Izvor: B92, 20.Avg.2019, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bred i Leo obaraju rekorde: 115 miliona dolara za samo četiri dana

Novi film Kventina Tarantina "Bilo jednom u Holivudu" u prva četiri dana prikazivanja pogledalo je u biskopima širom regiona 70.000 gledalaca, saopštili su danas ditributeri.

"Bilo jednom u Holivudu" već je nakon prva dva dana prikazivanja (četvrtak i petak) postao Tarantinov film s najvećom zaradom nakon otvaranja u regionu, a kada se tome dodaju rezultati subote i nedelje krajnji brojevi još su impresivniji.

U američkim bioskopima film je do sada zaradio više >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od 115 miliona dolara i time za isti period prikazivanja prestigao Tarantinovog dotadašnjeg rekordera "Prokletnike", dok je ukupna zarada na svetskim bioskopskim blagajnama prešla 122 miliona dolara.

Kritičari imaju samo reči hvale za Tarantinov prikaz zlatnog doba Holivuda, s neverovatnom glumačkom ekipom koju predvode Leonardo Dikaprio, Bred Pit i Margo Robi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.