Bred Pit o razvodu: To me je rastužilo, samo mi je bitna porodica

Izvor: B92, 20.Sep.2016, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bred Pit o razvodu: "To me je rastužilo, samo mi je bitna porodica"

Američki glumac Bred Pit zamolio je danas novinare da se drže dalje od njegove dece, nakon što su mediji objavili da je njegova dugogodišnja partnerka Andjelina Džoli podnela zahtev za razvod braka.

"To me je veoma rastužilo, ali ono što je sada najvažnije je dobrobit naše dece. Ljubazno molim novinare da im daju prostor koji zaslužuju u ovom izazovnom vremenu", rekao je Pit u saopštenju za magazin "Pipl", prenosi "AP".

Američka glumica Anđelina Džoli podnela >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je zahtev za razvod braka od Breda Pita, saopštio je ranije danas njen advokat Robert Ofer.

"Odluka je doneta zbog zdravlja porodice. Ona neće davati komentare i traži da se porodici obezbedi privatnost u ovom trenutku", naveo je Ofer u saopštenju, navodi "Rojters".

Džoli je podnela zahtev u ponedeljak u Višem sudu u Los Anđelesu navodeći kao razlog "nepomirljive razlike", pokazuju sudska dokumenta.

Ona je tražila puno fizičko starateljstvo nad njihovo šestoro dece uz pravo posećivanja Pita. Kao datum razdvajanja od svog dugogodišnjeg partnera, Džoli je navela 15. septembar.

Sajt "TMZ" navodi, pozivajući se na neimenovane izvore, da je Džoli bila uznemirena zbog Pitovih roditeljskih metoda.

Džoli i Pit venčali su se u avgustu 2014, a u vezi su proveli proteklih 12 godina, podseća AP.

Pored troje biološke dece, Džoli i Pit imaju sinove, koji su usvojeni iz Kambodže i Vijetnama, kao i kćerku usvojenu iz Etiopije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bred Pit: Tužan sam, najvažnija dobrobit djece

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Sep.2016

LOS ANÐELES - Američki glumac Bred Pit zamolio je danas novinare da se drže dalje od njegove djece, nakon što su mediji objavili da je njegova dugogodišnja partnerka Anđelina Džoli podnijela zahtev za razvod braka..."To me je veoma rastužilo, ali ono što je sada najvažnije je dobrobit naše...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.