Brat Pavla Vujisića bio je poznati glumac, sličnost je neverovatna, a imao je ulogu u Otpisanima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2020, 21:32

Brat Pavla Vujisića bio je poznati glumac, sličnost je neverovatna, a imao je ulogu u "Otpisanima"!

Odmah se vidi da su rod!

Naš poznati glumac Pavle Vujisić je jedan od retkih glumaca koji je mogao samo svojim pristustvom na sceni, pokretom ili mimikom da oduševi publiku i da ostavi utisak prisustva. Pavla mlađa publika najbolje zna po ulozi u seriji "Kamiondžije", gde je igrao uz legendarnog Miodraga Petrovića Čkalju.

Ove uloge obeležile su karijeru ova dva glumca, a tek kasnije doznalo se da njih dvojica nisu bili u dobrim odnosima i da su bili potpuno različiti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ipak, ono što je još manje poznato je i da je Pavle imao rođenog brata, Dušana, koji je bio mlađi od njega, a takođe je imao zapažene uloge u domaćim serijama i filmovima.

Oni sa "oštim okom" odmah mogu i da vide da među njima postoji velika fizička sličnost. Fanovi serije sećaju ga se i po epizodnoj ulozi mašinovođe u "Povratku Otpisanih", gde je igrao Jeftu u sceni kada Lane Gutović, ulazi na stanicu kako bi prijavio da su komunisti preuzeli ministarski automobil.

On je preminuo davne 1977. godine. Igrao je u 40 filmova, uglavnom sporedne uloge. Pre nego što je uplovio u glumačke vode, bio je aktivni oficir jugoslovenske ratne mornarice, kao kapetan torpednog čamca.

Slavica Ćukteraš poručila Milici Todorović: "GO*** JEDNO POKVARENO"! Ljudi ovaj snimak gledaju u NEVERICI! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.