Biković predstavio novi film Hotel Beograd, deo popularne franšize Kuhinja i Hotel Eleon (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2020, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biković predstavio novi film "Hotel Beograd", deo popularne franšize "Kuhinja" i "Hotel Eleon" (VIDEO)

Promocija Srbije na svetskom tržištu!

Na festivalu Kustendorf na Mokroj Gori prikazani su ruski film “Sluga”, u kome glavnu ulogu tumači srpski glumac Miloš Biković, kao i premijerno kadrovi iz ostvarenja "Hotel Beograd" koji stiže ove godine u bioskope.

Biković je u uvodnoj reči kazao da je srećan što se "Sluga" trenutno nalazi na drugom mestu gledanosti u Rusiji.

- Kao komedija u svom žanru, ovo je već dugo najgledaniji film. Nadamo se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će tokom sledeće nedelje ući u istoriju kao najgledaniji film svih vremena u ruskim bioskopima. U srpskim bioskopima pravi takođe vrlo važan rezultat. Film deluje kao komedija, ali uopšte nije ni naivan ni detinjast, već u sebi krije vrlo važnu poruku. U tom smislu ga ne treba zanemariti, uživajte u njemu - rekao je Biković.

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Jan 17, 2020 at 7:15am PST

Nakon projekcije koju je publika ispratila ovacijama i aplauzom, on je izrazio zadovoljstvo što ima priiliku da na Kustendorfu predstavi premijerno kadrove iz filma "Hotel Beograd" koji rade sa istom producentskom kućom kao i "Sluga".

- Sa srpske strane smo Miodrag Radonjić i ja ispred Arhangel studija, a s ruske je ''Yellow, Black and White'' korporacija. Ako ste gledali serijale "Kuhinja" i "Hotel Eleon", ovo je na neki način nastavak te franšize - rekao je Biković.

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Jan 8, 2020 at 6:41am PST

On je istakao da ova priča nije samo tu da bi nasmejala i zabavila već kako bi promovisala Srbiju na ruskom i svetskom tržištu.

- Ta franšiza ima armiju obožavaoca koji jedva čekaju da vide ovaj film. Mi smo ga smestili u Srbiju, Beograd i srpsko selo i time napravili film koji će promovisati našu zemlju, koji će dati ideju kakva ona može da bude. Odnosno, jednu karnevalsku sliku koja će biti mali omaž našim rediteljima Emiru Kusturici i Slobodanu Šijanu. Prepoznaćete neke elemente iz njihovih kultnih filmova - kazao je glumac i producent.

Njegov kolega Miodrag Radonjić istakao je će se u filmu osećati sjajna saradnja sa ruskom ekipom.

Gost festivala je i reditelj Konstantin Statiski, koji je zahvalio na gostoprimstvu i dodao da je jako srećan što je ponovo na Kustendorfu.

- Bio sam ovde na prvom festivalu kao student. Velika mi je čast - kazao je Statiski i šaljivo dodao da je teško govoriti - jer ovde umesto krvi teče rakija - rekao je reditelj.

U prvim kadrovima se moglo videti da je film sniman na više lokacija u Beogradu, a Stari dvor je jedna od njih i "tumači" glavnu ulogu - "Hotel Beograd".

Biković je gazda hotela kome u goste stiže bivša devojka iz prethodnih serija koju tumači ruska glumica Dijana Požarska. On će je provesti kroz Beograd i pokazati joj njegov rodni grad.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.