Biković: Srbi i Rusi se smeju istim stvarima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Dec.2019, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biković: Srbi i Rusi se smeju istim stvarima

Srbi i Rusi se smeju istim stvarima jer imaju sličan temperament i mentalitet i zato verujem da će ovaj film biti rado gledan u obe zemlje, kazao je Tanjugu Miloš Biković nakon novinarske projekcije filma "Sluga" u režiji Klima Šipenka.

Beogradska premijera ruskog ostvarenja "Sluga", u kojem Biković igra jednu od glavnih uloga, zakazana je za 27. decembar u bioskopu Sinepleks Ušće.

U središtu priče filma je mladi Grigorij, "Griša", kojeg igra Biković. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Griša je toliko ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je "iznad zakona".

Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mere.

Uz pomoć starog prijatelja, psihologa, otac smišlja plan da rehabilituje neposlušnog sina.

Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nezgodu, a kada dođe sebi, biće 1860. godina, a on će se naći na velikom seoskom imanju, kao obični sluga bez veza i bez primesa života kakav je do tada živeo.

Biković napominje da film obiluje komičnim scenama i specifičnim humorom, ali istovremeno ima i izvesnu dozu topline.

"Ostvarenje šalje lepu poruku koja kod gledalaca dodatno indukuje smeh i pozitivna osećanja. Naš film je zasnovan na postulatu izreke 'Imao, pa nemao', što svakom od nas može da se desi. Svaki čovek se sreće u životu sa poteškoćama i pravi izbore... Sve to ga gradi i jača mu karakter svaki put kada ne ide lakšim putem. Junak našeg filma je uvek išao lakšim putem jer se njegov otac nikada nije bavio vaspitanjem dece", kazao je Biković.

Prema njegovim rečima, Klim Šipenko je odličan reditelj i jedan od razloga što je prihvatio ulogu u filmu "Sluga".

"Imao sam ozbiljan izazov da napravim tu ulogu razmaženog mladog čoveka koji će se naći pred životnim izazovima", kazao je Biković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi filmovi u bioskopima (26. decembar 2019)

Izvor: DANuBeogradu.rs, 25.Dec.2019

Izdajnik, One su bombe, Prerušeni špijuni, Sluga – to su novi filmovi koji će se prikazivati u bioskopima od 26. decembra 2020. Glumac Miloš Biković pokloniće se publici na premijeri filma Sluga zakazanoj za petak, 27. decembra od 20.00, u Cineplexx Ušće SC. U Dvorani KCB biće prikazan domaći...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.