BOLI GA SAMO PONIŽENJE: Bubnjar Aerosmita tuži bend, neće da ga prime nazad (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2020, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOLI GA SAMO PONIŽENJE: Bubnjar Aerosmita tuži bend, neće da ga prime nazad (FOTO)

Nije u redu.

Bubnjar legendarnog benda Aerosmit, Džoi Kramer, tužiće bend jer su ga izbacili neposredno pred dodelu "Gremi" nagrada i nastupa koji je trebalo da održe na tom događaju.

Kako prenosi Rolling Stone, Kramer je u tužbi naveo kako zbog nekoliko manjih povreda koje je zadobio prošlog proleća nije svirao u bendu do jeseni 2019. godine. Kada je pokušao da se vrati u bend, postavljeni su mu uslovi i standardi koje je morao da ispuni.

Bubnjar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tvrdi kako su svi zahtevi koji su postavljeni pred njega izmišljeni i napravljeni kako on ne bi mogao pristupiti bendu te kako je siguran da ne postoje u normalnom ugovoru koji su svi potpisali. Morao je snimiti solo tačku kako bi članovima i menadžerima benda dokazao da je sposoban da svira "na traženom nivou".

Објава коју дели Liam Fucking Young (@liamfuckingyoung) дана 23. Јан 2020. у 3:43 PST

- Nije stvar u novcu. Oduzimaju mi mogućnost da budem prepoznat među svojim vršnjacima i drugim muzičarima za sve ono što sam uradio u svetu muzike. Testove koje sam radio da bih se vratio u bend nije radio niko drugi otkako je bend formiran - objasnio je u tužbi.

Bend se oglasio po ovom pitanju, kazavši kako Kramera smatraju članom porodice, ali i kako je sam insistirao da napusti bend zbog psihičkih i fizičkih pogoršanja zdravlja. Nije svirao šest meseci, a članovi su ga nekoliko puta zvali da se vrati, ali kako kažu, on nije bio zainteresovan za tu opciju.

- Sama činjenica da su mi tražili da dođem na audiciju kako bih se vratio na posao, da dokažem da mogu da sviram na 'traženom nivou' i da mogu svirati bolje nego moja zamena je uvredljiva - kazao je Kramer i dodao:

"Oni sada verovatno govore kako ja nisam sposoban da sviram onako kako oni žele, a to nije istina."

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.