BKTVNews vam POKLANJA karte za najlepšu bajku na ledu Čarobno kraljevstvo

Izvor: BKTV News, 12.Okt.2017, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BKTVNews vam POKLANJA karte za najlepšu bajku na ledu "Čarobno kraljevstvo"

Iskoristite ovu priliku!

BKTVNews obradovaće najbržeg čitaoca sa dve ulaznice za predstavu "Čarobno kraljevstvo" u produkciji "Dizni na ledu", koja će se u Beogradskoj areni održati u nedelju 15. oktobra od 15 časova.

Da biste dobili besplatne karte, potrebno je da, čim vidite ovu najavu na Fejsbuk stranici, u komentaru odgovorite na pitanje "Ko u predstavi glumi ulogu Else". Odgovor, možete da nađete OVDE, a prvi tačan odgovor u komentarima na Fejsbuk stranici >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << biće nagrađen.

Karte je moguće podići sutra, u petak, od 10 do 18 sati, a pobednika ćemo naknadno obavestiti o načinu i mestu preuzimanja nagrade.

Inače, vredi znati da kupovinom PORODIČNOG PAKETA (4 ulaznice), ostvarujete popust od 10 odsto, a svi koji ovoga puta ne uspeju da dobiju nagradu, treba da znaju da su cene ulaznica za predstavu 13. oktobra niže u odnosu na cene ulaznica za preostale predstave.

Foto: Promo

Nova očaravajuća predstava "Čarobno kraljevstvo" donosi omiljene likove iz Diznijevih "Automobila", "Male sirene", "Priče o igračkama 3", zajedno sa Mikijem Mausom, Mini Maus, Pajom Patkom i Šiljom.

Uz ove drage likove dolaze nam i zvezde Diznijevog filma "Zaleđeno kraljevstvo".

Ulaznice za predstavu u Beogradskoj Areni su u prodaji.



Karte za nesvakidašnji porodični provod mogu se kupiti putem prodajne mreže Eventim (blagajna Arene, Bilet centar, blagajna Doma Omladine, knjižare Delfi, Ušće Shopping Center) kao i elektronskim putem, preko sajta www.eventim.rs. Informacije o prodaji grupnih karata (50 i više) mogu se dobiti na telefon: +38111/3340-410 ili na info@taramountfilm.com.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.