Argentinska krimi serija Na ivici zakona nedeljom na RTV

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Apr.2020, 01:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Argentinska krimi serija "Na ivici zakona" nedeljom na RTV

Argentinska, višestruko nagrađivana krimi serija "Na ivici zakona" (El Marginal, 2016) od 5. aprila, nedeljom od 23.30 časova na Prvom programu Radio-televizije Vojvodine.

Njegova misija je da se infiltrira u bandu kriminalaca koju čine zatvorenici i čuvari zatvora, i sakupi informacije o kćerki sudije koju je kidnapovala ta banda.

Bivši policajac Migel Palasios, kao osuđenik, ulazi u ozloglašeni zatvor u Buenos Airesu. On ima izmišljeni identitet i lažno je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << osuđen za krivično delo. Njegov zadatak je da se infiltrira među zatvorenike i otkrije bandu osuđenika i zaposlenih u zatvoru, koji su organizovali otmicu ćerke poznatog sudije.

Uzima nadimak Pastor i pokušava da stekne poverenje svih u zatvoru, a da bi otkrio gde se devojčica nalazi.

Utvrđeni kriminalni poredak, zasnovan na korupciji i krijumčarenju, čini osnovu zatvorskog života. Na čelu je Borhes. Naizgled, umoran, ostareli kriminalac, u stvari sociopata, koji se ne libi da upotrebi sva sredstva da dobije šta želi. Pomažu mu saučesnici: brat Diosito, upravnik Antin, psihologinja Ema i čuvari.

Pastor će pokušati da zadrži neutralan položaj i da što pre obavi posao zbog kog je poslat, ali će ubrzo otkriti da iz zatvora neće skoro izaći i da je otmica devojčice vezana za milione dolara koje nepošteni sudija duguje bandi.

Režiju serije potpisuju Alehandro Siansio (Alejandro Ciancio), Luis Ortega (Luis Ortega), Havijer Perez (Javier Perez) a u glavnim ulogama su Huan Munuin (Juan Minujin), Martina Guzman (Martina Gusman), Herardo Romano (Gerardo Romano), Klaudio Risi (Claudio Rissi), Nikolas Furtado (Nicolas Furtado), Karlos Portalupi (Carlos Portaluppi), Abel Ajala (Abel Ayala).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.