Izvor: SEEcult.org, 13.Nov.2017, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

22. JPF - Za ovo malo duše

Jugoslovenski pozorišni festival u Užicu “Bez prevoda” predstavlja od 13. do 20. novembra osam pozorišnih produkcija iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije, a 22. izdanjem, pod sloganom “Za ovo malo duše”, nastalim iz konteksta pesme “Branim” Vaska Pope, ustaje u odbranu vrednosti koje su najbolje u čoveku.

Nastavak na SEEcult.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Večeras počinje Jugoslovenski pozorišni festival: Osam predstava za ovo malo duše

Izvor: Blic, 13.Nov.2017

Ovogodišnja potraga za predstavama dostojnim tradicije užičkog Festivala, kao i iskustva njegove publike, nije bila laka, u vremenu u kojem su ljudske i estetske vrednosti za koje se ovaj festival zalaže toliko napadnute, kaže Bojan Munjin koselektor 22. Jugoslovenskog pozorišnog festivala koji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.