Izvor: Scandal.rs, 03.Dec.2019, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I NA NEBU SI NAJLEPŠA I ZAVODIŠ IM RED, DANAS BISMO SLAVILE: Poruka Kseniji od sestre na rođendan će vas rastužiti

Zvezda devedesetih, Ksenija Pajčin, tragično je nastradala 16. marta 2010. godine, kada ju je u njenom stanu u Nikšićkoj ulici usmrtio njen dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo. Od te tragedije se i dalje nismo oporavili, a ovaj datum posebno je važan jer bi Ksenija danas napunila četrdeset dve godine. Atraktivnu crvenokosu nema The post I NA NEBU SI NAJLEPŠA I ZAVODIŠ IM RED, DANAS BISMO SLAVILE: Poruka Kseniji od sestre na rođendan će vas rastužiti appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

MUČNA TIŠINA NA GROBLJU: Kseniju Pajčin ZABORAVILE KOLEGE! Majka ćerki pali SVEĆU NA GROBU! Danas bi napunila 42

Izvor: Scandal.rs, 03.Dec.2019

Na Novom groblju se danas okupila porodica tragično nastradale pevačice Ksenije Pajčin, kojoj bi danas bio 42. rođendan. Pevačicu Kseniju Pajčin ubio je dečko Filip Kapisoda 16. marta 2010. godine, koji je potom izvršio samoubistvo. Na pevačicinom grobu pojavili su se samo članovi najuže porodice,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.