Uhapšena dvojica napadača na Borka Stefanovića

Izvor: N1 televizija, 23.Nov.2018, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena dvojica napadača na Borka Stefanovića

Policija je saopštila da su večeras u Kruševcu uhapšeni M.Ž. (30) i D.G. (31) koji se sumnjiče da su danas popodne u tom gradu napali predsednika Levice Srbije Borka Stefanovića i još nekoliko mladića. Policija je identifikovala još jednu osobu za koju se sumnja da je učestvovala u napadu i za njom intenzivno traga.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz odgovarajuću krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<
Informaciju o hapšenju napadača na Stefanovića prethodno je konferenciji za novinare u Beogradu saopštio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

"Država je reagovala hitno i obavila svoj posao i pokazala da Srbija nije banana država u kojoj možete bilo koga da udarate zbog bilo čega", rekao je Vučić.

On je kazao da nema pravo da se zalaže za što oštriju kaznu jer bi to bilo mešanje u nezavisnost pravosudja.

On je istakao i da Srbija mora da bude zemlja u kojoj se poštuju ljudska prava i slobode i na različita mišljenja i pravo na javno okupljanje.

Vučić je kazao i da su Stefanović i još dva mladića zadobili lakše povrede.

Podsetimo, Borko Stefanović i aktivisti Levice Boban Jovanović i Marko Dimić, pretučeni su danas popodne uoči održavanja tribine Saveza za Srbiju u Kruševcu.

Izvor: N1
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Brnabić: Opozicija stvara podele u društvu

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Nov.2018, 15:59

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je da država neće tolerisati nasilje, da Vlada ili predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne mogu da se optužuju za stvaranje atmosfere linča, već da agresiju u društvo pre svega unose lideri Saveza za Srbiju (SzS)...Ona je, povodom napada na lidera Levice...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.