Veljović: Akcija hapšenja organizovane kriminalne grupe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Sep.2010, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljović: Akcija hapšenja organizovane kriminalne grupe

BEOGRAD -

Na širem području Srbije u toku je akcija u kojoj je do sada uhapšeno 12 osoba osumnjičenih da su proizvodili i prodavali žestoka alkoholna pića i na taj način ostvarili imovinsku korist od preko milion evra, izjavio je danas Tanjugu direktor policije Milorad Veljović.

Za izvesnim brojem osoba se traga, a akcija se izvodi na području Subotice, Kruševca, Beograda, Šapca, Novog Sada i Užica, rekao je Veljović.

Direktor policije u cilju istrage >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nije mogao da kaže imena uhapšenih.

Prema njegovim rečima, reč je organizovanoj kriminalnoj grupi koja se u du žem vremenskom periodu bavila ovim poslom, a do sada je utvrđeno da je su oni na ovaj način proizveli i prodali preko 300.000 litara žestokih alkoholnih pića, ostvarili imovinsku korist I oštetili budžet Srbije za više od milion evra.

Akcija se izvodi posle višemesečne obrade i pripreme pripadnika Kriminalističke policije MUP-a Srbije, Policijske uprave Kruševac, a u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hapšenja zbog proizvodnje pića

Izvor: B92, 18.Sep.2010

Beograd -- Na širem području Srbije u toku je akcija u kojoj je do sada uhapšeno 12 osoba osumnjičenih da su proizvodili i prodavali žestoka alkoholna pića..."Oni su na taj način ostvarili imovinsku korist od preko milion evra", izjavio je direktor policije Milorad Veljović...Za izvesnim brojem...

Nastavak na B92...

Hapšenja zbog proizvodnje žestokih pića

Izvor: Radio 021, 18.Sep.2010

U više gradova u toku je akcija u kojoj je do sada uhapšeno 12 osoba osumnjičenih da su proizvodili i prodavali žestoka alkoholna pića i na taj način ostvarili imovinsku korist od preko milion evra, izjavio je direktor policije Milorad Veljović.

Nastavak na Radio 021...

Alko mafija iza brave

Izvor: Glas javnosti, 19.Sep.2010, 07:07

BEOGRAD - Na širem području Srbije u toku je akcija u kojoj je dosad uhapšeno 12 osoba osumnjičenih da su proizvodili i prodavali žestoka alkoholna pića i na taj način ostvarili imovinsku korist od preko milion evra, izjavio je direktor policije Milorad Veljović...  Za izvesnim brojem osoba...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.