Uhapšen zbog sumnje da je izbo trudnicu u Aleksandrovcu

Izvor: RTS, 13.Jun.2020, 19:05

Uhapšen zbog sumnje da je izbo trudnicu u Aleksandrovcu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu uhapsili su D. I. (2001) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju.
Sumnja se da je on, danas u Aleksandrovcu, nakon kraće rasprave oštrim predmetom naneo više ubodnih rana dvadesetosmogodišnjoj ženi, saopštio je MUP.
Kako saznaje RTS, povređena žena je u četvrtom mesecu trudnoće i prebačena je u kruševačku bolnicu. Nije životno ugrožena. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Do pokušaja ubistva došlo je posle svađe u baraci na deponiji smeća "Sinjevac" u blizini Aleksandrovca gde žive.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devetnaestogodišnjak pokušao da ubije ženu u Aleksandrovcu

Izvor: Radio 021, 13.Jun.2020

U Kruševcu je uhapšen devetnaestogodišnji D. I. zbog sumnje da je izvršio teško ubistvo u pokušaju...Sumnja se da je on, danas u Aleksandrovcu, nakon kraće rasprave oštrim predmetom naneo više ubodnih rana dvadesetosmogodišnjoj ženi...Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.