Uhapšen Zoran Jotić Jotka: Još pet njegovih pomagača završilo iza rešetaka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2019, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Zoran Jotić Jotka: Još pet njegovih pomagača završilo iza rešetaka!

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, biće privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu uhapsili su šest osoba zbog postojanja osnova sumnje da su u saizvršilaštvu izvršili krivično delo proganjanje.

Uhapšeni su Zoran Jotić (1955), I.G. (1973), M.N. (1994), V.P. (1994) i I.P. (1996), svi iz Kruševca, i S.Z. (1976) iz Beograda.

Oni se sumnjiče da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su u protekla dva meseca pratili dvadesetčetvorogodišnju ženu, suprugu tridesetdevetogodišnjeg muškarca koji je, kako se sumnja, bio u sukobu sa Jotićem.

Zoran Jotić Jotka (63), poznat kao vođa kruševačkog klana, uhapšen je samo pet meseci po izlasku iz "Zabele" zbog sumnje da je pomagao u ubistvu Dejana Stankovića Ždrokinca (71) koji je likvidiran 6. juna 2018. godine, a njegovo hapšenje otkrilo je kriminalnu prošlost "žestokog momka".

Jotka je takođe uhapšen na početku akcije "Sablja" u martu 2003. godine.

Bio je osuđen na ukupno 15 godina zatvora kao šef kriminalne grupe koja je rektirala privatnike u Rasinskom okrugu, prala novac, oružanih napada, ali i zato što je podmitio sudiju Vrhovnog suda Ljubomir Vučković da odlučuje u njegovu korist u prvom postupku.

(VIDEO) Misteriozna organizacija iz "Da Vinčijevog koda": Rade u tajnosti, ima ih jako malo, a kada zgreše SUROVO SE SAMOKAŽNJAVAJU
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šest osoba uhapšeno zbog krivičnog dela proganjanje

Izvor: RTS, 18.Jul.2019

. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu uhapsili su šest osoba zbog postojanja osnova sumnje da su u saizvršilaštvu počinili krivično delo proganjanje.

Nastavak na RTS...

Prijetio ocu pa polupao prozore

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jul.2019

POŽAREVAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su M. B. (33) iz Požarevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Troje privedeno zbog proizvodnje i prodaje droge

Izvor: Večernje novosti, 19.Jul.2019, 10:10

Policija je na više mesta u kući i dvorištu osumnjičenih pronašla 16 paketića sa oko 92 grama marihuane PRIPADNICI MUP u Kruševcu uhapsili su B. D. (23), A. D. (21) i J. A. (41) iz Kruševca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršilikrivično delo neovlašćena proizvodnja...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.