Izvor: RTS, 25.Jan.2021, 23:33

Ucenjivali devojku kompromitujućim fotografijama, uhapšeni prilikom preuzimanja novca

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu uhapsili su na području Aleksandrovca F. P. (1988) i B. I. (1990) iz Kruševca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ucena.
Oni se sumnjiče da su tokom decembra 2020. i u januaru ove godine slali poruke dvadesetpetogodišnjoj devojci preko jedne društvene mreže i ucenjivali je da će, ukoliko im ne preda novac i zlatan nakit, dostaviti članovima njene porodice fotografije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa kompromitujućim sadržajem.
Kako se sumnja, oni su u navedenom periodu više puta uzimali novac i nakit od oštećene.
Policija je uhapsila osumnjičene prilikom preuzimanja novca i nakita na ugovorenom mestu.
Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Brusu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.