Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Jul.2020, 10:37

U petak novo suđenje Milutinu Jeličiću Jutki

U Opštinskom sudu u Kruševcu, u petak u 12 sati, zakazano je ročište u postupku koji se vodi protiv Milutina Jeličića Jutke, bivšeg predsednika Opštine Brus, zbog seksualnog uznemiravanja sekretarice Marije Lukić.

Očekuju se da policija privede Jeličića pred sud jer se nije pojavio na prethodnom ročištu koje je bilo zakazano za 19. jun.

Sudija je tada rekao da "policija nije mogla da ga nađe".

Međutim, samo dva dana kasnije, Jeličić se pojavio >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << na glasačkom mestu u Brusu kako bi glasao na lokalnim i parlamentarnim izborima.

Na lokalnim izborima u Brusu lista Milutina Jeličića Jutke "Za moderan Brus" osvojila je 2.146 glasova i sedam od mogućih 29 mandata.

Početkom jula Jeličić se pojavio pred sudom u Beogradu, po tužbi koju je podneo protiv "Blica".
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.