U kovid bolnici u Sokobanji 82 pacijenta na kiseoniku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2021, 13:30

U kovid bolnici u Sokobanji 82 pacijenta na kiseoniku

U kovid bolnici u Sokobanji trenutno se na lečenju nalazi 101 kovid pacijenat iz cele Srbije, od čega su 82 na kiseoniku, izjavila je danas Tanjugu direktorka te bolnice dr Vesna Milanović.

Ona je istakla da u ovoj kovid bolnici ima još šest slobodnih mesta na kiseoniku.

"Na intezivnoj nezi je osam pacijenata, dok je na neinvazivnu mehaničku ventilaciju pluća priključen jedan pacijent", precizirala je dr Milanović.

Navodi da je tokom vikenda u kovid >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bolnici u Sokobanji bilo tri nova prijema i devet otpusta.

"Usled pogoršanja stanja, jedan pacijent transportovan je u kovid bolnicu u Kruševac. Svi pacijenti imaju srednje tešku i tešku kliničku sliku, i zahtevaju 24-časovni nadzor naših lekara i medicinskog osoblja, koji se trude i ulažu sve svoje napore da svima izađu u susret", kazala je Tanjugu direktorka kovid bolnice u Sokobanji dr Vesna Milanović.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dobre vesti iz čačanske bolnice: Duplo veći broj otpusta od broja prijema na kovid odeljenjima

Izvor: B92, 19.Apr.2021

Na kovid odeljenjima čačanske bolnice trenutno je hospitalizovano 125 pacijenata, u respiratornom centru nalazi se 17 bolesnika, a dvoje sa njtežom kliničkom slikom priključeno je na respiratore...U protekla 24 sata od posledica infekcije korona virusom preminuo je jedan pacijent, a radi se o ženi...

Nastavak na B92...

Dve osobe preminule u leskovačkoj Kovid bolnici

Izvor: JUGpress.com, 19.Apr.2021

LESKOVAC..U leskovačkoj kovid bolnici dva pacijenta, stara 77 i 64 godine, su preminula, a jedan prebačen u Kovid centar Kruševac. Primljeno je 11, otpušteno 6, a na lečenju je 165 osoba...Na virus kovid je pozitivno 136, a negativno 18 pacijenata...Na kiseoniku se nalazi 126, a na respiratoru 7...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.