Stefanović (Levica Srbije): Napad na mene posledica straha lokanih moćnika

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Nov.2018, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović (Levica Srbije): Napad na mene posledica straha lokanih moćnika

Borko Stefanović, lider Levice Srbije i jedan od osnivača Saveza za Srbiju (SzS) izjavio je da je fizički napad na njega u petak u Kruševcu posledica toga što opozicija sve više razovara sa građanima, zbog čega "lokalni moćnici postaju sve nervozniji".

Stefanović je ocenio u izjavi za agenciju Beta da će "taj pokušaj ubistva" predstavljati "labudovu pesmu" sadašnje vlasti.

On je posle skupa "Stop krvavim košuljama" izjavio u beogradskoj Opštini Stari grad >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da je to prevashodno bio "skup solidarnosti" i da će SzS raditi na tome da na terenu dođe do svakog građanina, s porukama kako žele da promene Srbiju, zato što su opoziciji mediji mahom nedostupni.

Stefanović je dodao da ničija krv ne sme da se dozvoli, pogotovo "kada neko hoće da nametne fašizam u Srbiji" i pozvao građane na protestni skup u Kruševcu koji je SzS najavio za petak, 30. novembra.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Napad na mene je posledica straha lokalnih moćnika"

Izvor: B92, 29.Nov.2018, 11:44

Lider Levice Srbije Borko Stefanović kaže da je fizički napad na njega u petak u Kruševcu posledica toga što opozicija sve više razovara sa građanima...Jedan od osnivača Saveza za Srbiju je istakao da zbog čega "lokalni moćnici postaju sve nervozniji"...Stefanović je ocenio u izjavi za agenciju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.