Izvor: RTS, 06.Avg.2020, 18:28

Teška nesreća kod Kruševca – jedna osoba poginula na licu mesta, druga preminula u bolnici

Jedna osoba preminula je na licu mesta, a druga u bolnici nakon direktnog sudara automobila, koji se dogodio oko 16 časova na severnoj zaobilaznici oko Kruševca, kod sela Makrešane. Jedna osoba povređena.
Kako RTS saznaje iz pouzdanih izvora, do saobraćajne nesreće je došlo kada je putničko vozilo, marke "opel astra", koje se kretalo iz pravca Kraljeva, iz za sada neutvrđenog razloga prešlo u levu kolovoznu traku i direktno se sudarilo sa automobilom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << marke "volvo".

"Astra" je prištinskih registracija, a "volvo" beogradskih.
Suvozač u automobilu "opel astra" preminuo je na licu mesta, dok je vozač istog automobila, koji je izazvao sudar, u bolnici podlegao povredama.
Vozač "volvoa" je u stabilnom stanju i nije životno ugrožen.
Usled nesreće, došlo je i do kraćeg zastoja u saobraćaju na ovom delu zaobilaznice, a intervenisali su i vatrogasci.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.