SLAVIŠINA PRIČA JE ISTINITA Oglasio se advokat begunca iz kruševačkog zatvora i otkrio NOVE DETALJE - potraga u toku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 10:16

"SLAVIŠINA PRIČA JE ISTINITA" Oglasio se advokat begunca iz kruševačkog zatvora i otkrio NOVE DETALJE - potraga u toku!

Njegov advokat Aleksandar Šćekić u jutarnjem programu je rekao da je Slavišina priča koju je ispričao istinita.

Potraga za Slavišom Stanisavljevićem (41) koji je u subotu ujutru pobegao iz zatvora u Kruševcu i dalje je u toku, a ministar Vulin je istakao da je reč o čoveku koji je od ranije dobro poznat policiji.

Da podsetimo, Stanisavljević je prekjuče ujutru sa zatvorenikom D.P. pobegao kroz toalet KPZ Kruševac, a potom se javio i ispričao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to uradio jer je revoltiran presudom za šverc narkotika, kojim se, kako tvrdi, nikada nije bavio.

- Kao njegov branilac, znam da je bio izrevoltiran, jer jedini dokaz protiv Slaviše bila je izjava svedoka koji je navodno uzeo drogu, i to je jedini materijalni dokaz koji postoji, i zbog toga je Slaviša osuđen. Mislim da je ta presuda nepravnosnažna. Gde se on trenutno nalazi, ja stvarno ne znam - rekao je advokat.

Ministar Aleksandar Vulin je takođe prokomentarisao ovaj slučaj.

- Stanisavljević je 31 put krivično pijavljen i od toga 13 puta osuđen. Dugo se nije desilo da neko pobegne iz zatvora, pa je zato ovaj slučaj zanimljiv. Policija radi na slučaju.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.