SKANDAL U KRUŠEVCU: Milorad Kosanović NAJSTRAŠNIJE IZVREĐAO novinarku

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2018, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U KRUŠEVCU: Milorad Kosanović NAJSTRAŠNIJE IZVREĐAO novinarku

Trener Napretka ozbiljno preterao.

Trener Napretka Milorad Kosanović napustio je konferenciju za medije organizovanu povodom meča koji će Čarapani igrati u Beogradu protiv Crvene zvezde na stadionu ''Rajko Mitić'', a svemu je prethodio veliki skandal.

KAKAV PEH ZA KLOPA: Zvezda Liverpula POLOMILA nogu (FOTO)

BORJAN POSLE JEZIVOG PADA: Vrtelo mi se u glavi, ali sada je sve u redu

Prema pisanju ''Sportskog žurnala'', Kosanović je izvređao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novinarku tog lista Sanju Milutinović zbog pitanja kojej e postavila Enveru Alivodiću, vezisti Napretka, koji je takođe bio na konferenciji. Pitanje je navodno bilo u vezi taktike u drugom poluvremenu meča protiv Proletera, a tada se uključio Kosanović.

BAKA VUKOSAVA IMA NAJMOĆNIJU PORUKU ZA GROBARE! Puno mi je srce, ali džaba! (VIDEO)

- Ne mogu da slušam gluposti, gospođa umislila da poznaje fudbal, idi kući i spremaj ručak - piše Žurnal i navodi da je Kosanović u tom trenutku napustio konferenciju.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.