SILOVAO DVA MLADIĆA? Počinje jedno od najmučnijih suđenja u Kruševcu, osumnjičeni uhapšen istog dana kad je postao otac

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 17:13

SILOVAO DVA MLADIĆA? Počinje jedno od najmučnijih suđenja u Kruševcu, osumnjičeni uhapšen istog dana kad je postao otac

Nezvanično se moglo čuti da slučaj sa benzinske pumpe nije jedini.

Pred Višim sudom u Kruševcu sutra počinje verovatno jedno od najmučnijih suđenja pred ovim sudom: Trsteničaninu Nenadu U. (37), kome se sudi zbog silovanja dva mladića!

Kako se saznaje, glavni pretres biće zatvoren za javnost. Užasna krivična dela za koje je okrivljen Nenad U. počela su da se otkrivaju oktobra 2020.godine.

Prva krivična prijava podneta je zbog sumnje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je silovan mladić na benzinskoj pumpi u okolini Trstenika u noći između 29. i 30. oktobra. Vrlo brzo se Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu prijavio još jedan oštećeni mladić. Istraga je proširena, a okrivljenom je i produžavan pritvor u međuvremenu.

Da će se žrtve sami javiti nakon privođenja osumnjičenog za užasna krivična dela, verovalo se od početka. Javno je retko ko hteo da govori na ovu temu, jer se plašio sada okrivljenog, koga je pratio loš glas, ali se nezvanično moglo čuti da slučaj sa benzinske pumpe nije i jedini.

Dugo je bio u zatvoru i u gradu je umeo da se ponaša bahato, dovodio se u vezu sa nizom težih krivičnih dela. Tih dana kada je i počinio prvo krivično delo koje mu se stavlja na dušu, postao je otac.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.