SASTAVI - Miletić pre Gobeljića, promena na golu, ali najveće iznenađenje je u odbrani!

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2019, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SASTAVI - Miletić pre Gobeljića, promena na golu, ali najveće iznenađenje je u odbrani!

Selektor Tumbaković izvešće večera na teren zanimljivu postavu.

Reprezentacija Srbije večeras od 20:45h u Kruševcu igra prijateljsku utakmicu protiv selekcije Paragvaja, a ovaj meč bi trebalo da posluži selektoru tumbakoviću da na delu vidi još nekolicinu igrača koji do sada nisu imali veliku minutažu.

Umesto do sada standardnog Dmitrovića na golu, večeras će mrežu čuvati Predrag Rajković, koji brani u velikoj formi u francuskom Remsu u ovoj sezoni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Na desnom beku je Nemanja Miletić dobio prednost u odnosu na Gobeljića, levo će biti Mladenović, a najveće iznenađenje je Kolarov kao štoper u tandemu sa Stefanom Mitrovićem.

''Veza'' je manje-više očekivana, baš kao i špic napada, gde je neprikosnoven naš najbolji strelac Aleksandar Mitrović.

Srbija: Rajković - Miletić, S. Mitrović, Kolarov, Mladenović - Milivojević, Maksimović - Gaćinović, Ljajić, Radonjić - A. Mitrović.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.