Rekonstrukcija vodovodne mreže u Kruševcu: Zatvara se za saobraćaj deo Lomine ulice

Izvor: B92, 19.Apr.2021, 13:45

Rekonstrukcija vodovodne mreže u Kruševcu: Zatvara se za saobraćaj deo Lomine ulice

Zbog rekonstrukcije vodovodne mreže i zamene azbest cementnog cevovoda, od danas, 19.aprila, do 9. maja za saobraćaj će biti zatvorena Lomina ulica u Kruševcu, na potezu od Vidovdanske do Drinčićeve.

U Vodovodu podsećaju da se rekonstrukcija vodovodne mreže u Lominoj ulici radi iz dve deonice – od Vidovdanske do Dušanove i od Dušanove do Šumadijske ulice, prenosi portal KruševacGrad.

Ukupna dužina mreže koje će se u narednom periodu promeniti je 675 metara, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a planirana je i rekonstrukcija 60 uličnih priključaka.

Sredstva u iznosu od 11 miliona dinara obezbedili su grad Kruševac i Vodovod, a plan je da radovi traju naredna tri meseca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.