Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Feb.2019, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest 1 od 5 miliona danas u Kruševcu, sutra u Brusu i Aleksandrovcu

Protest "1 od 5 miliona" održaće se danas po treći put u Kruševcu, saopštili su organizatori.Okupljenima će se obratiti studentkinja Milica Mihajlović, jedna od organizatorki protesta, kolumnista Nenad Kulačin i građanka Sonja Antić.

Organizatori su naveli da građani koji protestuju traže ostavku gradonačelnice Jasmine Palurović, gradskih većnika i članova Nadzornog odbora Gradske toplane, kao i da naredna tri računa za grejanje budu umanjena za polovinu, da " >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Kruševac bude bezbedan grad kojim ne upravljaju kriminalni klanovi" i da predsednik Srbije Aleksandar Vučić podnese ostavku.

Protest će početi u 18 časova na Trgu glumaca.

Protestna okupljanja "1 od 5 miliona" će, kako je objavljeno da društvenim mrežama, u subotu u 18 časova biti održana i u centru Aleksandrovca i Brusa.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.