Pripremite se: Manifestacija U srcu Kruševca“ održava se 24. avgusta

Izvor: BKTV News, 15.Avg.2017, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripremite se: Manifestacija "U srcu Kruševca“ održava se 24. avgusta

Treći put za redom u srcu grada, najstarijoj i omiljenoj pešačkoj zoni Kruševljana, Turistička organizacija grada Kruševca priređuje 24. avgusta manifestaciju pod nazivom "U srcu Kruševca".

U saradnji sa ugostiteljima koji godinama posluju u ovoj ulici, privrednicima, hotelijerima, vinarima, umetnicima, kolegama iz turitičkih organizacija drugih gradova, organizovaće se borgat večernji program, piše "RasinaPressInfo".

Posetioci će moći da kupe i degustuju >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << vina i sireve, kupe suvenire i proizvode iz domaće radinosti, dok se njihovi mališani zabavljaju u posebnom kutku za decu koji organizuje igraonica "Bagdalska avlija".

Predstaviće se "PER LEI Fashion" modnim defileom kroz pešačku zonu i prikazaće dnevne i večernje modne odevne varijante. Udruženje "Tree House" organizovaće prodaju polovne dečije opreme i garderobe.

U cilju najboljeg marketinškog predstavljanja, na samoj žurki biće podeljeni vaučeri za odmor i boravak u poznatim turističkim destinacijama Srbije.

Ceo program upotpuniće plesačice "Samba Brazil" iz Novog Sada.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.