Povratak Umarua zavisi od Miškovića

Izvor: B92, 11.Maj.2020, 09:38

Povratak Umarua zavisi od Miškovića

Kamerunski napadač Abubakar Umaru nije se vratio u Kruševac u tabor Napretka.

Bivši napadač Crvene zvezde, OFK Beograda, Vojvodine i Partizana prethodne zime je postao član "čarapana" u finišu prelaznog roka.

Međutim, pandemija koronavirusa vrlo brzo je razdvojila Napredak i Umarua, koji se nalazi u domovini i nije se pojavio na testiranjima.

"On je došao na poziv Marka Miškovića >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << (predsednik kluba u ostavci, prim. aut.), a kada je nastupilo vanredno stanje otišao je u Kamerun", rekao je potpredsednik Napretka Bojan Miladinović za “Sportski žurnal”.

On je potvrdio da se na brzonogog napadača u Kruševcu više neće računati.

"Da li će da se vrati, zavisi hoće li predsednik da ostane u klubu, ali do kraja ovog prvenstva na Umarua ne računamo", istakao je čelnik Napretka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.