Pod Bagdalom predstavljeno treće zimsko pojačanje (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2019, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pod Bagdalom predstavljeno treće zimsko pojačanje (foto)

Ostali su u Kruševcu bez najboljih igrača ove zime ali klupski čelnici čine sve da Milorad Kosanović dobije adekvatne zamene.

Prometno je ove zime na stadionu "Mladost", a razlog je taj što su mnogi igrači Napretka skrenuli pažnju na sebe dobrim igrama i napravili unosne transfere.

Kruševac su ove zime napustili Miloš Vulić (Crvena zvezda), Aleksa Vukanović (Crvena zvezda) i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Nikola Boranijašević (Lozana, Švajcarska) i zbog toga je klupsko rukovodstvo moralo brzo da reaguje.

Angažovani su štoper Stefan Deak iz Honveda i desni bek Nikola Aksentijević iz Radničkog, a obojica su potpisali ugovore na do leta 2020. godine.

Nakon pomenute dvojice "Čarapanima" se priključio i dosadašnji član OFK Bačke iz Bačke Palanke, defanzivni vezista Ivan Đorić (23) koji je parafirao dvogodišnji ugovor.

"Probaćemo da ponovo napravimo tim koji će da igra fudbal, pa ćemo videti kako će se razvijati prolećni deo prvenstva", kaže nakon angažovanja pomenute trojice trener Napretka Milorad Kosanović.

Ivan Đorić je ponikao u mlađim kategorijama Crvene zvezde ali je jako rano otišao u inostranstvo. Nastupao je za Ventspils, Sion i Nion, da bi se u leto 2016. godine vratio u Srbiju i potpisao za Radnik iz Surdulice.

Prethode dve sezone Đorić je proveo u OFK Bačkoj iz Bačke Palanke.

📝 ZVANIČNO - Ivan #Đorić je treće pojačanje našeg kluba!

Dolazi iz ekipe Bačke i igra na poziciji zadnjeg veznog. Ugovor je potpisan na 2⃣ godine!

Dobro nam došao, Ivane! 🔴🔴🔴#napredak #kruševac pic.twitter.com/UZdlkpFkVN

— FK Napredak Krusevac (@fknapredak037) 22. јануар 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.