PUCNjAVA U KRUŠEVCU: Ovo je mladić koji je stradao jutros (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 25.Dec.2018, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCNjAVA U KRUŠEVCU: Ovo je mladić koji je stradao jutros (FOTO)

Policija u Kruševcu uhapsila je M. I. (21) zbog sumnje da je usmrtio Iliju R. (21), saznaju "Novosti" KRUŠEVAC - ŽRTVA upucavanja Ilija R.(21) iz Kruševca je u krinimalnom miljeu skoro nepoznat, dok je prema nezvaničnim saznanjima “Novosti”, osumnjičeni za njegovo ubistvo M.I.(21) osuđivan zbog krađe i narkotika.Za sada je poznato da je do tragedije u naselju Prnjavor na periferiji Kruševca, došlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << rano jutros, nešto pre 6 časova, kao i da je Kruševljanin Ilija R. usled teških posledica ranjavanja u grudi, podlegao posle par sati. Policija je saopštila da je rasvetlila ubistvo i uhapsila M.I.(21), u čijem stanu je u ulici Radomira Domanovića br.3 i izvršeno krivično delo.Pročitajte još: Rasvetljeno ubistvo Lukinog saradnika - Sumnja se da je M. I. utorak ujutro hicem iz revolvera, u svom stanu, naneo teške povrede mladiću, od kojih je on preminuo u kruševačkoj bolnici - navodi se u saopštenju PU Kruševac. - Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu. Iako je bilo reči da je do upucavanja došlo samopovređivanjem, pa i da je u stanu M.I. na trećem spratu zgrade bila prisutna i treća osoba, prema dosadašnjim saznanjima, krivično delo dogodilo se u prisustvu dve osobe, osumnjičenog i žrtve. Istragu vodi Više javno tužilaštvo i ona još uvek nije gotova. Čekaju se i nalazi obdukcije. Brojni prijatelji Ilije R. masovno se na društvenim mrežama opraštaju od žrtve. Fotografije nastradalog mladića dele se po “fejsbuku” i “instagranu”, izjavljuje se saučešće porodici, a objavljeno je i više poruka sa istim sadržajem “brate, počivaj u miru”.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

TRAGEDIJA U KRUŠEVCU: Slučajno usmrtio poznanika? (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 25.Dec.2018

Posle smrti Ilije Ristića (21) uhapšen Mihajlo I. (21). Pogođen hicem iz pištolja "kolt 357". Prema prvoj verziji događaja, Ilija Ristić se sam upucao u grudni koš U NASELjU Prnjavor na periferiji Kruševca, u utorak rano ujutru ubijen je Ilija Ristić (21), a posle nekoliko...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.