POVRATAK KRISTIJANA U ZADRUGU! Hteo je da bije Golubovića u rijalitiju, a sada moli Mitrovića za novu šansu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2021, 17:08

POVRATAK KRISTIJANA U "ZADRUGU"! Hteo je da bije Golubovića u rijalitiju, a sada moli Mitrovića za novu šansu

Uputio javnu poruku!

Ivan Mitrović Biza samozvani "don Kruševca" ne prestaje da privlači pažnju javnosti.

Biza je postao "poznat" po svojim komičnim snimcima na kojima poziva na borbu Kristijana Golubovića. S obzirom da je bivši zadrugar tada bio u zatvoru, Mitrović je bio uporan.

Ivan je u više navrata apelovao na produkciju "Zadruge" da ga pozove u rijaliti kako bi se u ringu obračunao sa Golubovićem, a sada čuveni Biza upućuje javni aple da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se Kristijan vrati u luksuzno zdanje u Šimanovcima.

- Ovim putem bih hteo da podržim da se Kristijan vrati u "Zadrugu 4" i da se takmiči u finalu. Kristijane Goluboviću, vrati se u "Zadrugu 4", imaš ogromnu podršku da ti pobediš. Diskvalifikovali su te da ti ne bi dali ostatak para - ističe Mitrović iz bazena, pa dodaje:

- Prosledite ovo Željku i kome treba da reaguje - zaključuje on.

Pogledajte:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.