Izvor: RTS, 21.Jan.2021, 17:38

Sud odbio žalbu – Milutin Jeličić Jutka mora u zatvor

Viši sud u Kruševcu odbio žalbu je o odlaganju tromesečne zatvorske kazne Milutinu Jeličiću Jutki, koji je pravosnažno osuđen za nedozvoljene polne radnje po tužbi saradnice Marije Lukić.
Sud je odbio žalbu bivšeg predsednika opštine Brus Milutina Jeličića Jutke o odlaganju tromesečne zatvorske kazne.

Milutin Jeličić je pravosnažno osuđen za krivično delo nedozvoljene polne radnje po tužbi saradnice Marije Lukić.
Molbu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je najpre, 28. decembra, odbio Osnovni sud u Brusu, koji je mesno nadležan za realizaciju kazne, a juče je stigla i odluka Višeg po čijoj pravosnažnosti će bivši predsednik Opštine Brus biti upućen na izdržavanje kazne zatvora u trajanju od tri meseca.
Jeličić je prvostepenom presudom Osnovnog suda u Kruševcu, u julu prošle godine osuđen na tri meseca zatvora, zbog nedozvoljenih polnih radnji prema svojoj sekretarici Mariji Lukić u periodu od 2015. do 2016. godine.
Ostavku na mesto predsednika Opštine Brus podneo je 2019. godine, pošto je pokrenut sudski postupak protiv njega.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jutka mora u zatvor

Izvor: Danas, 21.Jan.2021

Viši sud u Kruševcu odbio je žalbu o odlaganju tromesečne zatvorske kazne Milutinu Jelićiću-Jutki, koji je pravosnažno osuđen zbog nedozvoljenih polnih radnji.

Nastavak na Danas...

Sud odbio žalbu, Milutin Jeličić mora tri meseca u zatvor

Izvor: N1 televizija, 21.Jan.2021

Viši sud u Кruševcu odbio je žalbu o odlaganju tromesečne zatvorske kazne bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki, koji je pravosnažno osuđen za nedozvoljene polne radnje po tužbi Marije Lukić, preneo je RTS.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.