Nestao muškarac u okolini Niša: U toku je potraga

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2020, 23:01

Nestao muškarac u okolini Niša: U toku je potraga

U akciju spasavanja krenuli su spasioci iz Beograda, Niša i Kruševca

Spasioci Gorske službe spasavanja Srbije krenuli su u potragu za Z.M. iz Niša koji je jutros krenuo u berbu pečuraka, i nije se vratio kući.

Njegovo vozilo je pronađeno u reonu Ploče kod Niša.

Nestanak su prijavili planinari.

.

Gorska služba spasavanja (GSS) Srbije je dobrovoljna i neprofitna organizacija čiji je osnovni cilj pomoć i spasavanje u nepristupačnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << planinskim i urbanim uslovima. Spasiti ljudski život, pomoći čoveku u nevolji, osnovni je zadatak GSS-a.

GSS Srbije su 1952. godine osnovali iskusni alpinisti, dok danas Gorsku službu spasavanja sačinjava oko 250 aktivnih spasilaca, od kojih su mnogi iskusni planinari, visokogorci, alpinisti, sportski penjači, speleolozi, ronioci, skijaši i paraglajderisti.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.