Napredak protiv Zvezde bez golmana i još nekoliko prvotimaca

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 14:01

Napredak protiv Zvezde bez golmana i još nekoliko prvotimaca

Strateg Kruševljana o kadrovskoj situaciji pred gostovanje u Beogradu.

Trener fudbalera Napretka iz Kruševca Milan Ðuričić uoči utakmice sa Crvenom zvezdom,izjavio da će njegov tim učiniti sve da odigra maksimalno dobro.

Uspela je Vojvodina da dođe do 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencije, gde je večeras (19.00) u Novom Sadu očekuje prvi duel protiv austrijskog LASK-a, koji je favorit: kvota na keca je 5,30, na iks 3,70, na dvojku 1,68. Pogledajte sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kvote kladionice MOZZART za Vojvodina - LASK.

Fudbaleri Crvene zvezde i Napredaka sutra od 20 sati na stadionu "Rajko Mitić" igraju u četvrtom kolu Superlige.

- Učinićemo sve da odigramo maksimalno dobro, a i ukoliko izgubimo, nismo mnogo izgubili. Fali nam dosta igrača. Sada ne može da brani golman Vasiljević, koji je pozajmljen iz Crvene zvezde i takav je dogovor klubova. Kerkez je na putu oporavka i verovatno će biti spreman za utakmicu sa Lučancima. Nedostaju nam i dalje Pantić, Milovanović i Stevanović, ali očekujem da se vrati Mršić i tu bi malo više dobili na skoku. U svakom slučaju, imamo utakmicu u kojoj treba da se izmerimo i u jednoj lepoj atmosferi se predstavimo na najbolji način. I verujem da će tako biti - rekao je Ðuričić za klupski sajt.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.