Mladi fudbaleri Srbije pobedili Moldaviju sa 2:0

Izvor: Vesti-online.com, 14.Avg.2012, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi fudbaleri Srbije pobedili Moldaviju sa 2:0

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je danas u prijateljskoj utakmici u Jagodini selekciju Moldavije sa 2:0.

Zadovoljan prikazanim - Aleksandar Janković

 

Strelci za "orliće" bili su Darko Lazović u 13. i Ognjen Mudrinski u 36. minutu.

 

Mlada reprezentacija Srbije će sledeću utakmicu igrati 7. septembra u gostima protiv Danske u sedmom kolu Grupe D kvalifikacija za >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Evropsko prvenstvo, dok će tri dana kasnije u Kruševcu dočekati Makedoniju.

 

Srbija je trenutno vodeća na tabeli Grupe D sa četiri pobede i dva remija.

 

Selektor "orlića" Aleksandar Janković izrazio je zadovoljstvo igrom u pobedi njegovog tima u prijateljskom meču sa selekcijom Moldavije.

 

"Ova utakmica je bila test za nas, poslednji i jedini pred septembarski dupli program i utakmica protiv Danske i Makedonije. Mogu da budem zadovoljan onim što smo prikazali i onim što sam video", rekao je Janković posle meča u Jagodini.

 

Prema rečima Jankovića, u prvom poluvremenu današnja utakmica je imala pravi fudbalski i takmičarski tempo, iako njegova ekipa nije još u takmičarskom ritmu.

 

"Svesno smo ušli u podizanje ritma da vidimo kako ekipa funkcioniše u maksimalnom režimu i sa taktičke i sa trkačke strane", kazao je selektor.

 

Janković je podsetio da u utakmici protiv Danske u kvalifikacijama neće moći da računa na Luku Milivojevića koji ima crveni karton i suspendovan je. On je dodao da je pad u ritmu očekivan i normalan.

 

"Više volim da držimo poluvreme, pa da padnemo nego da to snage što imamo razvlačimo 90 minuta, pa da ne liči ni na šta. Ritam je pao u drugom poluvremenu što je očekivano", rekao je Janković.

 

Utakmicu su gledali generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Zoran Laković, direktor svih selekcija FSS Savo Milošević i pomoćnik direktora Mitar Mrkela.

 
Pogledaj vesti o: Kruševac,   Jagodina

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Janković hvali ''Orliće''

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2012

Posle današnjeg trijumfa nad Moldavijom u Jagodini, selektor ''Orlića'' izrazio zadovoljstvo onim što je njegov tim pokazao.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.