MILIJAŠ IZRIČIT: Nismo se odrekli titule, ali prioritet je Kup (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2018, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILIJAŠ IZRIČIT: Nismo se odrekli titule, ali prioritet je Kup (FOTO)

Neće biti lako su Kruševljanima.

Neposredno posle žreba za četvrfinale Kupa Srbije član stručnog štaba crno-belih Milan Milijaš ukazao je na šta se u Humskoj sada obraća pažnja.

- Partizan se još nije odrekao titule prvaka Srbije, ali sada je prioritet da se odbrani trofej u Kupu - poručio je brat od strica Nenada Milijaša, legende i još člana Crvene zvezde.

Kapiten FK Crvena zvezda i sekretar strucnog staba FK Partizan, braca Nenad i Milan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Milijas pic.twitter.com/PJ5vGUZuOb

— Stefan (@stefan_czv) September 10, 2018

Milijaš je podsetio da je Napredak tradicionalno nezgodan rival Partizanu, ali da veruje u prolaz dalje u takmičenju u kome je poslednja tri puta bio najbolji.

- Dobili smo verovatno najtežeg protivnika, koji ima dobar tim i još igramo u Kruševcu. Biće jako nezgodno, ali nadam se da ćemo pobediti - istakao je Mirkovićev pomoćnik.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.