Kruševački scenario im pao u vodu, videlo se ko je žrtva nasilja

Izvor: B92, 18.Dec.2018, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kruševački scenario' im pao u vodu, videlo se ko je žrtva nasilja"

Trener fudbalskog kluba Radnički Nenad Lalatović izjavio je da je cela Srbija imala priliku da vidi nad kim je vršeno nasilje posle utakmice sa Napretkom.

Lalatović je naveo je da je ovo "prvi i poslednji" put da se oglašava vezano za dešavanja u Kruševcu.

Istakao je da su jedine žrtve nasilja članovi njegove porodice.

"Drago mi je što je cela Srbija imala priliku da vidi nad kim je vršeno nasilje. Dešavanja na konferenciji su snimljena kamerom, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << javnost neka donese sud ko je kriv. Nasilje nad ženama je vršeno, ali nad mojom nekadašnjom suprugom, majkom moje dece i nad mojom devetogodišnjom ćerkom. Unapred pripremljen 'kruševački scenario' je pao u vodu, otišli su daleko sa uvredama i sada se u javnosti izvinjavaju. Ponavljam, neka narod pogleda šta se sve dešavalo i narod neka sam donese sud", naveo je Lalatović u izjavi dostavljenoj agenciji Beta.

Dešavanja posle utakmice između Napretka i Radničkog u ponedeljak u Kruševcu izazvala su veliku buru u javnosti.

Portparolka Napretka Valentina Vasić je posle utakmice neuobičajeno, provokativnim pitanjem Lalatoviću, počela konferenciju za novinare.

Ona ga je pitala kome je bio upućen srednji prst, rukovodstvu Radničkog ili Napretka, na šta je Lalatović nju pitao da li mu je ona psovala dete.

Na to se nadovezao jedan od prisutnih u sali, za koga je Napredak kasnije tvrdio da je novinar lokalnog portala, a koji je vređao Lalatovića.

Potom su usledile međusobne uvrede, a neke su bile upućene i Vasićevoj od strane Lalatovića.

Usledila su saopštenja oba kluba, a Valentina Vasić je Lalatovića u poslednjem optužila za nasilje nad ženama. Na njenu stranu stao je i predsednik Napretka Marko Mišković.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lalatović: Unapred pripremljeni “Kruševački scenario” je pao u vodu

Izvor: MozzartSport.com, 18.Dec.2018

Ne stišava se bura posle dešavanja u Kruševcu, a nakon saopštenja Napretka i njegovog predsednika u ostavci Marka Miškovića, odgovor je poslao i Nenad Lalatović. Trener Radničkog iz Niša je istakao je da je ovo prvi i poslednji put da se oglašava vezano za dešavanja pod Bagdalom ističući...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.