KRISTIJANOV RIVAL OBJAVIO JEZIVI SNIMAK IZ ZATVORA: Šamaraju ga i ponižavaju, samo što ne plače (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 14:07

KRISTIJANOV RIVAL OBJAVIO JEZIVI SNIMAK IZ ZATVORA: Šamaraju ga i ponižavaju, samo što ne plače (VIDEO)

Biza ne prestaje da privlači pažnju javnosti!

Ivan Mitrović Biza samozvani dok Kruševca ne prestaje da privlači pažnju javnosti.

Biza je postao "poznat" po svojim komičnim snimcima na kojima poziva na borbu Kristijana Golubovića. S obzirom da je Golubović tada bio u zatvoru, Biza je bio uporan.

Kada je Kristijan izašao, čuo je da ga Biza proziva i da želi borbu a njim pa je i pristao. Međutim, malo su korigovali uslove.

Biza i Kristijan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se upoznali i sklopili dogovor da posle Golubovićevog ulaska u Zadrugu upute apel Željku Mitroviću da se njihov boj odigra pred kamerama Zadruge.

Zamisao je bila da se ogradi ring na jezeru i da Biza kao specijalni gost dođe i bori se sa Kristijanom. Ipak, izgleda da od te ideje nema ništa jer je zadruga pri kraju, Biza je nastavio da privlači pažnju javnosti iskazivajući otvorenu želju da uđe u rijaliti.

Biza je sada na svom fejsbuk nalogu objavi uznemirujući snimak iz zatvora, na kom se vidi kako neki momak biva šamaran i kažnjavan jer je napravio grešku. Čovek je toliko uplašen da je gotovo zaplakao, a pritom nije smeo da podigne ruke da se brani, a sve vreme se izvinjavajući za grešku koju je napravio.

Pogledajte Bizin snimak!
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.